Driver Standings
1 Max Verstappen 575
2 Sergio Perez 285
3 Lewis Hamilton 234
4 Fernando Alonso 206
5 Charles Leclerc 206
6 Lando Norris 205
7 Carlos Sainz 200
8 George Russels 175
9 Oscar Piastri 97
10 Lance Stroll 74
Team Standings
1 Red Bull Racing Honda RBPT 860
2 Mercedes 409
3 Ferrari 406
4 McLaren Mercedes 302
5 Aston Martin Aramco Mercedes 280
6 Alpine Renault 120
7 Williams Mercedes 28
8 Alphatauri Honda RBPT 25
9 Alfa Romeo Ferrari 16
10 Haas Ferrari 12
Thursday 18th April
Formula One Press Conference 15:00
Formula One F1 Autograph Session 16:00 - 17:15
Friday 19th April
Formula One Practice 1 (90 Mins) 10:00 - 11:30
TCR International Series First Practice Session (20 Mins) 12:00 - 12:20
Formula One Paddock Club Pit Lane Walk (80 Mins) 12:25 - 13:45
Formula One Practice 2 (90 Mins) 14:00 - 15:30
Formula One Press Conference - Press Room (60 Mins) 16:00 - 17:00
Porsche Carrera Cup Asia Practice Session (45 Mins) 16:00 - 16:45
TCR International Series Second Practice Session (20 Mins) 17:10 - 17:30
Promoters Activity Public Pit Lane Walk - 3 Day Ticket Holders Only (75 Mins) 17:45 - 19:00
Saturday 20th April
Formula One Paddock Club Pit Lane Walk (40 Mins) 09:00 - 09:40
Formula One Team Pit Stop Practice (45 Mins) 09:00 - 09:45
TCR International Series Qualifying Session (30 Mins) 09:45 - 10:15
Porsche Carrera Cup Asia Qualifying Session (30 Mins) 10:40 - 11:10
Formula One Practice 3 (60 Mins) 12:00 - 13:00
TCR International Series First Race (9 Laps or 20 Mins) (25 Mins) 13:25 - 13:50
Formula One Paddock Club Pit Lane Walk (45 Mins) 14:00 - 14:45
Formule One Qualifying 15:00 - 16:00
Porsche Carrera Cup Asia First Race (12 Laps or 30 Minutes) (35 Mins) 16:30 - 17:05
Sunday 21st April
Formula One Paddock Club Pit Lane Walk (75 Mins) 10:00 - 11:15
TCR International Series Second Race (9 Laps or 20 Minutes) (25 Mins) 10:30 - 10:55
Porsche Carrera Cup Asia Second Race (12 Laps or 30 Minutes) (35 Mins) 11:20 - 11:55
Formula One Paddock Club Pit Lane Walk (75 Mins) 12:00 - 13:15
Formula One Drivers Track Parade 12:30
Formule One Starting Grid Presentation (30 Mins) 12:45 - 13:15
Formule One National Anthem 13:46
Formule One Race 14:00